Sport

2020-11-16, 10:27:37

Ianovschi, după succesul cu Metaloglobus Bucureşti: „E o victorie importantă”

CSM Slatina s-a impus, scor 1-0, în meciul de pe teren propriu cu Metaloglobus Bucureşti, la capătul unei partide în care oaspeţii au beneficiat de un penalty, apărat de goalkeeper-ul Nicuşor Grecu. Golul de trei puncte a fost marcat, în minutul 70, de căpitanul echipei, Vasile Gheorghe.

Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, s-a arătat mulţumit în primul rând de atitudinea şi curajul arătate, în condiţiile în care au întâlniti una dintre cele mai bune echipe ale Ligii a II-a.

E o victorie importantă, împotriva unei echipe puternice, cu mulţi jucători cu experienţă, cu un antrenor foarte bun, dar băieţii de data aceasta au înţeles mesajul aşa cum trebuie. Au punctat în primul rând mai mult la curaj. Poate că reuşitele nu au fost aşa cum mi-aş fi dorit, dar din punct de vedere al curajului am încercat să împingem liniile mai sus, să jucăm cu mai multă încredere, iar lucrul acesta s-a văzut. Am avut câteva situaţii în care am reuşit să facem presing şi am câştigat mingea sus, am avut ca de obicei o situaţie, atât în prima cât şi în a doua repriză, în primele două minute, pe care din păcate nu le-am valorificat”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi. 

Antrenorul grupării slătinene a catalogat drept un moment dificil cel în care oaspeţii au beneficiat de un penalty şi a ţinut să aprecizeze intervenţia portarului Nicuşor Grecu. 

A fost un moment dificil, în care Grecu într-adevăr a avut o intervenţie extraordinară, poate că era un pic contrar cursului jocului ca ei să înscrie la acel penalty, pentru că mari situaţii nu au avut. Nici noi nu am avut situaţii deosebite, dar am fost preocupaţi să jucăm, să progresăm din puncte de vedere al jocului, iar asta s-a văzut. Într-adevăr, dacă ei marcau atunci, cursul jocului putea fi altul, nu avem de unde să ştim”, a mai spus Ianovschi.

CSM Slatina va disputa miercuri, 18 noiembrie, meciul restant cu Unirea Slobozia, programat în deplasare, de la ora 14.00. Ianovschi este de părere că jucătorii săi trebuie să rămînă concentraţi, pentru a reuşit de această dată să lege victoria cu Metaloglobus cu un rezultat bun la Slobozia. 

Trebuie să ne echilibrăm din punct de vedere mental, să rămânem umili aşa cum am fost în astea două săptămâni, când toată lumea a suferit şi a fost frustrată după meciul cu Buzău. Dacă nu vom fi în continuare aşa, atunci la Slobozia putem avea probleme. Dacă am fi avut această atitudine în toate meciurile, cu siguranţă aveam mai multe puncte”, a conchis antrenorul echipei slătinene, Mihai Ianovschi. 


Comentarii

Redacţia

2020-11-16 10:27:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...