Eveniment

2019-04-23, 10:22:58

Hoţi prinşi cu focuri de armă, după ce au spart o locuinţă în Grădinari

Trei persoane de etnie romă, din Slatina, au fost prinşi de poliţiştii Secţiei Rurale Găneasa, după ce au furat mai multe bunuri dintr-o casă din comuna Grădinari, oamenii legii folosind armamentul din dotare pentru a-i opri.

Evenimentul s-a petrecut noaptea trecută, după ce cei trei hoţi au intrat într-o casă din Grădinari, sat Satu Nou, de unde au furat mai multe lucruri, printre care televizoare şi scule electrice, profitând şi de faptul că nimeni nu era în casa respectivă.

Hoţii au fost suprinşi în fapt de un vecin, pe care l-au bătut pentru a putea scăpa. După aceea, bunurile au fost încărcate într-o căruţă. Hoţii s-au îndreptat spre comuna Teslui, iar în goana lor au pierdut o parte din „captură”.

„Polițiștii  s-au deplasat, de îndată, la fața locului și au plecat în urmărirea acestora. Întrucât aceștia nu s-au supus somației de a opri, polițiștii au executat focuri de armă în plan vertical și asupra anvelopelor atelajului. În urma folosirii armamentului din dotare, nu au rezultat victime sau pagube materiale“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Ei fost prinşi din urmă de poliţişti, care au fost sesizaţi de oamenii din Grădinari. Poliţiştii au urmărit căruţa pe raza comunei Telsui. Aici, pe un câmp, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă. Hoţii au fost prinşi şi încătuşaţi.

„Au fost identificați și conduși la sediul postului de poliție doi bărbați, de 24 și 38 de ani, ambii din municipiul Slatina. Totodată, a treia persoană, care ar fi fost implicată în eveniment, a fost identificată, polițiștii desfășurând activități în vederea depistării acesteia“, a mai declarat reprezentantul IPJ Olt.

În prezent, polițiștii audiază cei doi bărbați, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  tâlhărie calificată.

Comentarii

Redacţia

2019-04-23 10:22:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...