Economie

2020-09-23, 13:13:41

FOTO. S-a dat startul lucrărilor pentru redeschiderea fostei ferme de pui de la Potcoava

Firma Greenfield Farming (La Provincia) a început lucrările de pregătire a terenului în vederea redeschiderii fostei ferme de pui Avicola Potcoava.

60 de noi locuri de muncă vor fi înfiinţate în oraşul Potcoava, după ce primăria a semnat un contract de concesiune a 20 de hectare, unde în trecut au funcţionat halele Avicola.

Potrivit primarului Manuel Enăchioaia, administraţia locală a încheiat o înţelegere cu Grupul La Provincia, care va reînfiinţa „Exploataţia zootehnică pentru creşterea puilor”.

„Am reușit să atragem firma Greenfield Farming (grupul de firme La Provincia) și am concesionat suprafața de 20 ha aferente halelor Avicola Potcoava, în vederea reînființării ’Exploatației zootehnice pentru creșterea puilor’. Această măsură va duce la crearea a aproximativ 60 locuri de muncă”, a transmis edilul, pe Facebook.

Comentarii

Redacţia

2020-09-23 13:13:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...