Administraţie

2020-11-25, 14:41:24

FOTO. Decoraţiuni de iarnă pregătite de Primărie în Parcul Tineretului din Slatina

Angajaţii Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP) din subodinea Primăriei Slatina au finalizat instalarea decoraţiunilor de iarnă în Parcul Tineretului.

Globuri pietonale, fântâni de lumină, dar şi Moş Crăciun şi un brad sunt lucrurile pe care slătinenii le pot găsi în Parcul Tineretului şi care vor ilumina zona de promenadă, după 1 decembrie.

Primarul Emil Moţ a explicat că şi în acest an se va inaugura iluminatul de Sărbători, dar fără festivisme.

„Uitaţi-vă în ce situaţie suntem, numărul de cazuri creşte zilnic. Sunt decizii luate de Guvernul României, trebuie să le respectăm, iar din punctul nostru de vedere, Sărbătorile de iarnă nu vor mai fi cum au fost. Nu vom mai avea Târgul de Crăciun, nu vom mai avea concert de Revelion. Pe 1 Decembrie vom aprinde iluminatul festiv, în oraş, dar fără fast. Din păcate, nu vom mai avea proiectele noastre pentru copii, Moş Nicolae şi Desaga lui Moş Crăciun, pentru că cei mici nu mai sunt la şcoală şi n-avem cum să ne ducem la fiecare familie şi să ducem cadourile. Îmi pare sincer rău pentru că este vorba despre copiii noştri din Slatina”, a precizat Emil Moţ.

Inaugurat la sfârșitul lunii august 2019, Parcul Tineretului, care se întinde pe o suprafață de 35.800 de metri pătrați și care a costat peste 13 milioane de lei, a devenit imediat principala zonă de agrement preferată de public.

Parcul, cu aproape 400 de arbori, a fost dotat cu locuri de joacă, grupuri sanitare, pistă de tartan pentru alergat, bănci, iluminat arhitectural și pietonal, dar şi un teren sportiv multifuncțional.

Comentarii

Redacţia

2020-11-25 14:41:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...