Sport

2020-10-21, 10:28:23

Erik Lincar: „Oricare putea să-şi apropie calificarea”

Antrenorul echipei Turris Turnu Măgurele, Erik Lincar, a declarat, după meciul din Cupa României, câştigat la penalty-uri, că oricare dintre cele două echipe putea să se califice în 16-zecimi, în condiţiile în care partida s-a decis la lovituri de departajare. Tehnicianul formaţiei teleormănene a catalogat Slatina, echipă pe care o va întâlni şi în campionat, peste câteva etape, drept bine organizată, cu jucători tineri, de viitor.

Erik Lincar, antrenorul echipei Turris Turnu Măgurele, spera într-o calificare în 90 de minute, însă meciul a fost tranşat după prelungiri, la lovituri de departajare. Echipa sa a câştigat cu şansă, în condiţiile în care gruparea slătineană a avut o mare ocazie de a închide jocul, spre finalul timpului regulamentar, prin Daniel Rogoveanu. S-a terminat 0-0, după 120 de minute de joc, iar la penalty-uri formaţia vizitatoare a fost mai norocoasă.

„Oricare putea să-şi apropie calificarea, nu e o situaţie care îmi convine, pentru că sâmbătă avem meci foarte dificil cu cei de la Reşiţa, care şi-au pierdut antrenorul, cu siguranţă vor veni foarte motivaţi, iar astăzi chiar nu era în planul mecu să jucăm 120 de minute. Am întâlnit o echipă foarte bună, bine organizată, cu jucători tineri, interesanţi, chiar aş vrea să-l remarc pe Dorin Toma, care mi-a plăcut foarte mult, cred că este un jucător de viitor. Sunt un pic trist că am jucat atât de mult, iar pentru noi foarte mult contează campionatul. Aşteptările mele erau să terminăm mult mai repede meciul. Din păcate, n-am făcut un joc foarte bun, aşteptam de la ei o mai bună circulaţie a mingii, ocazii mai multe, dar până la urmă asta este situaţia”, a declarat antrenorul echipei Turris Turnu Măgurele, Erik Lincar.

Turris Turnu Măgurele luptă şi în actualul sezon pentru promovarea în Liga I, după ce în stagiunea trecută a ratat accederea pe prima scenă a fotbalului în urma rezultatelor din ultima etapă. Erik Lincar spune că nu va fi uşor, în condiţiile în care aproape toate echipele sunt apropiate valoric.  

„În fiecare sezon va fi greu de promovat, sunt echipe bune, care au loturi echilibrate, în multe oraşe se investeşte în fotbal, iar dacă ne uităm, în afară de Craiova şi Metaloglobus, care au reuşit rezultate destul de bune, în rest, toate echipele au câştigat, au pierdut, a fost destul de ciudat”, a mai precizat Lincar.

Cât priveşte confruntarea cu CSM Slatina, din cadrul campionatului, care se va disputa peste câteva etape, Erik Lincar este convins că meciul va fi cel puţin la fel de disputat ca cel din Cupa României. 

„Meciul din campionat va fi mult mai disputat, şi Slatina, probabil ,la momentul respectiv va reuşi să alinieze şi alţi jucători, care din păcate ştiu că au probleme, şi noi am avut, dar în momentul de faţă unele rezultate se decid şi prin situaţia medicală, din păcate”, a mai spus Lincar.  


Comentarii

Redacţia

2020-10-21 10:28:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...