Comentariul Gazetei

2020-04-10, 09:59:14

E frustrant...

Când te gândeşti că peste un milion de români au încetat munca, fiind ţinuţi în casă, în şomaj tehnic, iar alte câteva sute şi-au pierdut slujbele, economia românească prăbuşindu-se vădit, nu are cum să nu te apuce frustrarea când ţările dezvoltate profită, din nou, de sărăcia, dar mai ales de vasalitatea poporului român. Peste 1.500 de oameni au fost înghesuiţi, în plină pandemie, pe aeroportul din Cluj-Napoca, pentru a ajunge „sclavi pe plantaţie” în Germania. 

Nu s-a mai ţinut cont de regula grupului de trei persoane, s-au încălcat toate normele pe care de mai bine de câteva săptămâni suntem nevoiţi să le respectăm, altfel riscăm amenzi usturătoare, doar pentru ca alte ţări să primească forţă de muncă, în timp ce economia noastră se duce de râpă. Nu mai contează că Germania este în „zona roşie”, oamenii vor ajunge acolo să cultive sparanghelul sau căpşunele altora, în timp ce la noi se stă în casă din cauza „virusului ucigaş”.

Nu ştiu cât vor mai putea fi ţinuţi românii în case, după ce au privit imaginile de pe aeroportul din Cluj. Cu siguranţă, mulţi şi-au pus întrebarea de ce în propria ţară nu avem voie să lucrăm pentru că facem gripă, în timp ce exportul de forţă de muncă în „zone roşii” este permis. Probabil este încă una dintre strategiile lucrului bine făcut. 


Comentarii

Redacţia

2020-04-10 09:59:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...