Sport

2021-02-26, 13:19:19

Dinu Todoran, înaintea meciului cu U. Cluj: „Sperăm să facem un joc bun, să obţinem un rezultat pozitiv”

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte astăzi, 26 februarie, de la ora 17.30, FC Universitatea Cluj, aspirantă la promovarea în Liga I. Antrenorul grupării slătinene, Dinu Todoran, speră într-o evoluţie bună a jucătorilor săi, dar mai ales într-un rezultat pozitiv, deşi, admite superioritatea adversarului.

CSM Slatina are parte de un meci extrem de greu pe terenul celor de la U.Cluj, echipă aflată la un punct de locurile ce duc în play-off, implicit în lupta pentru promovarea în Liga I. Cu obiective diamentral opuse, punctele puse în joc sunt extrem de preţioase pentru ambele formaţii. 

Antrenorul grupării slătinene, Dinu Todoran, speră într-o evoluţie bună a jucătorilor săi, deşi admite că, prin prisma clasamentului, gazdele sunt favorite.

„Ţinând cont de locurile din clasament, se poate spune că avem şansa a doua, dar meciul începe de la 0-0. Aşadar trebuie să abordăm jocul încrezători. Întâlnim o echipă bună, cu un antrenor bun, care în ultimele două partide a înregistrat rezultate pozitive, mă refer la meciul de Cupă şi cel din campionat. La rândul nostru, sper să facem un joc bun, să obţinem un rezultat pozitiv”, a precizat Dinu Todoran.

FC Universitatea Cluj-CSM Slatina se disputa de la ora 17.30, pe Stadionul Cluj Arena. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.  Comentarii

Redacţia

2021-02-26 13:19:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...