Sport

2021-05-31, 12:19:00

CSM Slatina, victorie preţioasă cu Activ Ploieşti

Echipa de handbal CSM Slatina a obţinut o victorie extrem de importantă, scor 29-26, contra celor de la Activ Plopeni. Cu cele trei puncte obţinute, gruparea slătineană are asigurată, într-o proporţie de aproape 100%, menţinerea directă în Liga Naţională, având un avans de şase puncte faţă de SCM Craiova, înaintea ultimelor doua partide care au mai rămas de disputat.

Victorie extrem de importantă obţinută, în această dimineaţă, de echipa de handbal CSM Slatina. Handbalistele pregătite de Victorina Bora s-au impus, scor 29-26, contra celor de la Activ Plopeni şi şi-au consolidat locul zece, care asigură menţinerea directă. 

Cea mai bună marcatoare a echipei slătinene a fost Lorena Ostase, cu 8 goluri reuşite, urmată de Stoicănescu, care a punctat de cinci ori pe tabelă, Cârligeanu, Andreea Ivan, Luciana Popescu, cu câte patru goluri, Rusu-două goluri, şi Tamaş şi Chitacu, fiecare cu câte o reuşită. 

Miercuri si joi, handbalistele slătinene  vor juca ultimele doua meciuri ale acestui sezon de Liga Naţională, dupa urmatorul program:

- Miercuri, ora 13:15, Sala Polivalenta, CSM Slatina-CSM Galati 

- Joi, ora 9:25, Sala Rapid, HC Zalău-CSM Slatina.


Comentarii

Redacţia

2021-05-31 12:19:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...