Sport

2021-06-02, 14:51:39

CSM Slatina, victorie la scor cu CSM Galaţi. Luciana Popescu, cea mai bună marcatoare

Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus la scor, 30-19, contra celor de la CSM Galaţi, în penultima etapă a Ligii Naţionale, însă ecuaţia menţinerii directe nu este rezolvată, după ce SCM Craiova a învins uimitor campioana CSM Bucureşti. Handbalistele slătinene mai au nevoie de un punct cu HC Zalău, în ultima etapă, asta dacă SCM Craiova va învinge astăzi, de la ora 18.30, Măgura Cisnădie, şi în ultima etapă pe U. Cluj.

Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus, scor 30-19, contra celor de la CSM Galaţi, formaţie care a retrogradează direct, la capătul unei partide controlate în totalitate. Cea mai bună marcatoare în echipa pregătită de Victorina Bora a fost coordonatorul Luciana Popescu, care a înscris 11 goluri.

Cu toate astea, CSM Slatina nu este sigură de salvarea directă, după ce SCM Craiova a învins surprinzător CSM Bucureşti. Gruparea slătineană are 34 de puncte şi mai are de disputat un joc cu HC Zalău, în timp ce SCM Craiova, care are 28 de puncte, va mai juca cu Măgura Cisnădie şi U. Cluj. Dacă va câştiga amebele meciuri, handbalistele pregătite de Victorina Bora au nevoie de cel puţin un punct cu HC Zalău, asta pentru că la egalitate de puncte, echipa care se va salva direct va fi SCM Craiova, fiind avatajată de meciurile directe. 

Măgura Cisnădie-SCM Craiova se va juca astăzi, 2 iunie, cu începere de la ora 18.30, pe TVR 1.


Comentarii

Redacţia

2021-06-02 14:51:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...