Sport

2020-11-24, 12:27:26

CSM Slatina susţine ultimul meci, pe teren propriu, din acest an. Turris Turnu Măgurele, adversara grupării slătinene

Echipa de fotbal CSM Slatina susţine miercuri, 25 noiembrie, de la ora 14.00, pe Stadionul „1 Mai”, ultimul meci de pe teren propriu din anul 2020. Turris-Oltul Turnu Măgurele va fi adversara grupării slătinene, în cadrul unei partide în care interimatul băncii tehnice va fi asigurat de Mircea Voicu.

CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a II-a cu un meci pe teren propriu în compania celor de la Turris-Oltul Turnu Măgurele, echipa care, de asemenea, şi-a schimbat etapele trecute antrenorul, locul lui Erik Lincar fiind luat de Eugen Trică.

Interimatul băncii tehnice a echipei CSM Slatina va fi asigurat  de către antrenorul secund Mircea Voicu. Acesta speră ca jucătorii să conştientizeze importanţa meciului, astfel încât să fie obţinut un rezultat pozitiv.

Un meci foarte greu, care trebuie câştigat indiferent de circumstanţe. Am vorbit cu băieţii, toată lumea este montată, dar mai ales conştientă că trebuie să câştigăm. După meciul pierdut la Pandurii, sper ca jucătorii să aibă o tresărire de orgoliu şi să arate, aşa cum au mai făcut-o, că pot câştiga în faţa oricărui adversar”, a precizat Mircea Voicu, înaintea partidei cu Oltul-Turiss Turnu Măgurele. 

Cele două formaţii s-au mai întâlnit în acest sezon, în cadrul Cupei României, atunci când formaţia teleormăneană s-a impus, după 120 de minute de joc, la penalty-uri. 

Meciul din cadrul etapei a IV-a a Ligii a II-a, programat miercuri, de la ora 14.00, va putea fi urmărit în direct pe canalul de YouTube al grupării CSM Slatina. 


Comentarii

Redacţia

2020-11-24 12:27:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...