Sport

2021-01-26, 12:10:01

CSM Slatina nu va mai susţine amicalul din cantonament, din cauza vremii nefavorabile

Stagiul de pregătire, de la Cheile Grădiştei, al echipei de fotbal CSM Slatina se apropie de final. Jucătorii pregătiţi de Dinu Todoran ar fi trebuit să susţină, în ziua plecării din cantonament, un meci amical în compania celor de la Corona Braşov, însă din cauza vremii nefavorabile s-a luat decizia anulării acestuia. Slătinenii vor susţine miercuri de dimineaţă ultimul antrenament la Braşov, după care echipa se va îmbarca în autocar pentru a reveni în localitate.

CSM Slatina nu va mai susţine amicalul programat în cantonamentul montan, din cauza vremii nefavorabile. Slătinenii vor efectua miercuri de dimineaţă ultima şedinţă de pregătire de la Cheile Grădiştei, după care vor pleca spre casă. Vestea bună este că, în ciuda antrenamentelor extrem de solicitante, tot lotul este valid.

Gruparea slătineană va susţine primul meci de pregătire din această perioadă pe data de 1 februarie, în compania liderului Ligii a II-a, U Craiova 1948. Meciul se va disputa la Slatina, la ora 14.00. 

Până la primul meci oficial, programat pe data de 20 februarie, în compania celor de la CS Mioveni, divizionara secundă slătineană va mai susţine jocuri amicale în compania echipelor Unirea Bascov, Viitorul Târgu Jiu, Pandurii Târgu Jiu şi ACS Filiaşi. 



Comentarii

Redacţia

2021-01-26 12:10:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...