Sport

2019-04-15, 11:07:17

CSM Slatina-CSM Bucureşti se dispută cu casa închisă. Biletele s-au epuizat la scurt timp după ce au fost puse în vânzare

Cel mai aşteptat meci în rândul iubitorilor handbalului slătinean se va disputa miercuri, 17 aprilie, cu începere de la ora 18.00, în sala LPS Slatina. Este vorba despre duelul în compania câştigătoarei Champions League în 2016, CSM Bucureşti. Meciul se va disputa cu casa închisă, biletele fiind vândute luni dimineaţă.

Dacă la alte meciuri, iubitorii handbalului îşi mai puteau achiziţiona bilete în ziua jocului, din faţa sălii de sport, confruntarea cu CSM Bucureşti se dispută cu casa închisă. Biletele s-au epuizat la scurt timp după ce au fost puse în vânzare, astfel că micuţa sală va fi arhiplină la duelul contra câştigătoarei Champions League în 2016.

Misiunea slătinencelor în a obţine un rezultat bun în duelul formaţiei bucureşte este aproape imposibilă. Prin urmare, Victorina Bora va pregăti, cel mai probabil, în acest joc, deplasarea de la Galaţi, formaţie ce va retrograda în Divizia A.

CSM Slatina-CSM Bucureşti se va disputa miercuri, cu începere de la ora 18.00, în sala LPS Slatina. Meciul nu figurează în grila de programe a televiziunilor ce transmit jocuri din Liga Naţională, însă va putea fi urmărit într-un format livetext pe site-ul FRH.


Comentarii

Redacţia

2019-04-15 11:07:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...