Sport

2017-09-08, 15:47:11

CSM Slatina-Corona Braşov, primul meci în Liga Naţională în faţa propriilor suporteri

Echipa de handbal CSM Slatina susţine primul meci în faţa propriilor suporteri, pe prima scenă a handbalului, în compania unui adversar bine cotat, Corona Braşov. Gruparea pregătită de Victorina Bora va avea parte de o misiune extrem de dificilă în lupta pentru obţinerea primului rezultat pozitiv, însă suporterii pot reprezenta cheia succesului. Handbalistele slătinene au mare nevoie de public, moralul fiind oarecum scăzut după eşecul suferit pe terenul contracandidatei la evitarea retrogradării, Rapid Bucureşti.

CSM Slatina întâlneşte, în cadrul rundei a doua a Ligii Naţionale, intitulată sugestiv „Liga Florilor”, pe teren propriu, Corona Braşov. Adversara nou-promovatei are în componenţă jucătoare cu mare experienţă, care au evoluat la un nivel ridicat, cum ar fi Eliza Buceschi, Laura Chiper sau Timeea Tătar. Cu toatea astea, echipa slătineană speră să frunizeze surpriza, mai ales că are mare nevoie de puncte în economia clasamentului, obiectivul fiind evitarea retrogradării.

CSM Slatina va avea parte, de asemenea, de o susţinere importantă din partea publicului, sala LPS Slatina fiind astfel gazda unui meci pe prima scenă a handbalului după mai bine de opt ani de zile.

Duelul CSM Slatina-Corona Braşov se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS Slatina. Jocul se va disputa cu casa închisă, cele 100 de abonamente fiind vândute în august, în timp ce din cele 100 de bilete, 20 au fost puse la dispoziţia echipei oaspete, 40 au fost rezervate componentelor echipei slătinene, iar celelalte 40 s-au vândut, vineri de dimineaţă, în doar câteva minute.

Comentarii

Redacţia

2017-09-08 15:47:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...