Sport

2021-04-05, 10:40:19

Cristian Stănculeţu, după jocul cu U. Cluj: „Am crezut într-un declic, nu ştiu de ce am avut această atitudine”

Antrenorul echipei CSM Slatina, Cristian Stănculeţu, s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea jucătorilor, în condiţiile în care o victorie cu U. Cluj era vitală pentru ca echipa să mai aibă şanse de menţinere în Liga a II-a. Slătinenii au cedat, scor 2-4, iar şansele de salvare de la retrogradare sunt aproape inexistente.

Slătinenii au deschis repede scorul, dintr-un penalty obţinut de Ianis Stoica şi fructificat de Daniel Rogoveanu, însă s-au văzut egalaţi la jumătatea reprizei, dintr-o execuţie din afara careului, jocul încheindu-se la egalitate, scor 1-1, după primele 45 de minute. Actul secund a fost presărat de greşeli incredibile, două dintre cele trei goluri fiind încasate de slătineni din cauza lipsei de marcaj la faze fixe. S-a terminat 2-4, iar şansele de supravieţuire sunt aproape nule.

Am marcat repede, după care am primit gol, iar în repriza a doua am intrat foarte prost. Nu ştiu de ce am avut această atitudine. Aveam nevoie de victorie, am crezut într-un declic, dacă câştigam astăzi rămâneam în continuare cu şanse. Victoria celor de la Cluj este meritată pe deplin”, a precizat, imediat după joc, antrenorul echipei CSM Slatina, Cristian Stănculeţu, care a preluat echipa de cîteva etape. 

Cum şansele de menţinere aproape că nu mai există, antrenorul grupării slătinene, Cristian Stănculeţu, speră ca în meciurile rămase de disputat jucătorii să arate altceva decât au făcut-o

Şansele sunt foarte mici, au mai rămas cinci meciuri de disputat, dar nu depindem în totalitate de noi, este vorba şi de ce fac celelalte echipe angrenate în lupta de a evita retrogradarea, mp refer la Ripensia Timişoara şi Recea. Distanţa s-a mărit, şanse teoretic mai sunt, dar va fi foarte greu dacă ne prezentăm în continuare la fel. Nu pot să spun în procente, la fotbal totul e variabil. Şansele sunt mici, mici de tot. Sperăm să jucăm, măcar să ne bucurăm de meciurile rămase, să jucăm fotbal până la urmă. Am venit cu încredere astăzi la joc, sunt dezamăgit...”, a conchis Stănculeţu.

Runda viitoare, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, Pandurii Târgu Jiu, echipă care de asemenea are şanse minime de a se mai salva de la retrogradare. 


Comentarii

Redacţia

2021-04-05 10:40:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...