Sport

2021-04-12, 10:36:22

Cristian Stănculeţu: „Aveam nevoie de cele trei puncte pentru moral”

Antrenorul echipei CSM Slatina, Cristian Stănculeţu, a catalogat victoria cu Pandurii Târgu Jiu drept una de moral, în condiţiile în care diferenţa faţă de locul ce duce la barajul de menţinere este în continare de opt puncte. Antrenorul grupării slătinene a apreciat atitudinea jucătorilor şi speră ca şi în partidele care au mai rămas de disputat să arate aceeaşi dorinţă de a câştiga.

CSM Slatina a câştigat, scor 3-2, meciul susţinut în deplasare în compania celor de la Pandurii Târgu Jiu, însă şansele de menţinere rămân în continuare minime. Antrenorul grupării slătinene, Cristian Stănculeţu, s-a arătat mulţumit în primul rând de atitudinea jucătorilor. 

„Sunt bucuros că am câştigat, aveam nevoie de aceste trei puncte pentru moralul jucătorilor, îi felicit pentru că nu au cedat şi au luptat până la finalul jocului. Aşa cum am spus şi după meciul trecut, vrem să ne bucurăm de meciurile care au rămas de disputat şi luăm fiecare joc în parte. Ne aşteaptă un meci greu miercuri cu Ripensia, sper să facem un joc bun şi de ce nu să câştigăm”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Cristian Stănculeţu. 

CSM Slatina va întâlni miercuri, 14 aprilie, cu începere de la ora 12.00, pe Stadionul „1 Mai”, Ripensia Timişoara, formaţie aflată pe locul ce duce la barajul de menţinere. 


Comentarii

Redacţia

2021-04-12 10:36:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...