Sănătate

2020-04-03, 11:45:57

Coronavirus. CJ Olt a deblocat angajarea a încă trei medici la Spitalul Slatina

Trei posturi vacante de medici care se află în statul de funcţii al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au fost deblocate de CJ Olt. Acestea sunt pe secţiile Infecţioase, Pneumologie şi în Unitatea de Primiri Urgenţe.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că posturile erau vacante în urma ieşirii la pensie a medicilor. Medicii care vor fi angajaţi pe aceste funcţii vor activa în secţii cheie pentru combaterea şi prevenirea COVID-19: Infecţioase, Pneumologie şi Unitatea de Primiri Urgenţe.

„A fost aprobat şi proiectul cu privire la transformarea  unor posturi vacante în statul de funcții al Spitalului Județean de Urgență Slatina. Este vorba despre trei posturi, pe secţiile Infecţioase, Pneumologie şi UPU, ce urmează să fie scoase la concurs. Avem nevoie de personal medical în lupta cu acest nou virus”, a declarat Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2020-04-03 11:45:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...