Administraţie

2020-10-09, 14:10:00

CJ Olt: Banii alocaţi investiţiilor blocate de COVID-19, atribuiţi către alte lucrări în curs

Consilierii judeţeni au aprobat, vineri, atribuirea unor fonduri care erau alocate pentru o serie de investiţii, ce sunt blocate din cauza pandemiei mondiale, pentru finanţare aunor lucrări în curs de desfăşurare.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că printre investiţiile care sunt blocate se numără reabilitarea Blocului Medical al Spitalului Slatina, dar şi Blocul Materno-Infantil.

„Luna a zecea este ultima în care poţi să modifici listele de investiţii. Au fost câteva investiţii pe care ne-am dorit să le facem, dar din cauza pandemiei, n-am reuşit să le mai finalizăm sau să investim banii alocaţi. Este cazul investiţiilor de la Spitalul Judeţean. Aşa cum ştiţi, se lucra la Blocul Medical. Nu s-a putut continua pentru că acolo sunt cazaţi cei cu COVID. De asemenea, a fost întreruptă investiţia în Blocul Materno-Infantil. Acei bani i-am alocat către investiţii care sunt în delurare şi se pot executa”, a declarat Oprescu.

Şeful forului judeţean a explicat şi către ce investiţii vor fi direcţionate sumele.

„Sunt investiţiile pe care le-am început în acest an, cum ar fi centrul de la Fălcoiu, cele două căsuţe duplex pentru DGASPC de la Caracal, centrul de la Dobroteasa pentru Salvare şi ISU. Sunt investiţii care se desfăşoară în aer liber şi ele au putut fi continuate. Banii alocaţi la spital i-am redistribuit pe aceste investiţii, astfel încât ele să fie continuate”, a explicat Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2020-10-09 14:10:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...