Administraţie

2020-02-14, 15:52:40

CJ Olt, alocare de fonduri către primăriile din judeţ

CJ Olt a aprobat, vineri, repartizarea către primăriile din judeţ cotei de şase procente din impozitul pe venit.

Preşedintele forului judeţean, Marius Oprescu, a explicat că s-a încercat ca toate administraţiile locale să primească bani pentru a putea funcţiona.

„Astăzi am aprobat printr-o hotărâre de consiliu repartizarea cotei de 6% către localităţi. Municipiile au primit câte un milion de lei, iar oraşele 500 de mii de lei. La comune, nu există localităţi care să primească mai puţin de 150.000 lei. Diferenţa a făcut-o nevoia de finanţare a activităţii curente din banii CJ. Suma pe care o repartizăm noi este aproximativ egală cu anul trecut, dar primăriile au bani mai puţini decât anul trecut. Era nevoie de mai mulţi bani, dar aceasta a fost suma pe care o aveam şi am încercat să găsim o formulă de calcul astfel încât, aşa cum am făcut şi în alţi ani, fiecare primărie să aibă asigurată finanţare cheltuielilor curente”, a declarat Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2020-02-14 15:52:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...