Sport

2017-08-28, 14:15:41

Ciprian Tănasă, debut cu goluri în Liga a IV-a. Favoritele şi-au respectat statutul în runda inagurală

În week-end s-a dat startul noului sezon al Ligii a IV-a. Primul eşalon fotbalistic judeţean a debutat cu 12 echipe, runda inaugurală fiind lipsită de rezultate surprinzătoare. Vediţa Coloneşti, cu atacantul Ciprian Tănasă în teren, a câştigat la scor, 7-1, jocul de pe teren propriu, în timp ce Petrolul Potcoava a realizat scorul etapei, 8-0, cu Avântul Coteana.

Vediţa Coloneşti, echipă ce s-a întărit serios în această vară, atacantul Ciprian Tănasă, care a debutat cu patru goluri, reprezentînd cel mai important transfer, s-a impus fără emoţii în runda inaugurală. 7-1 este scorul reuşit pe teren propriu cu Viitorul Rusăneşti, pe lista marcatorilor trecându-şi numele, alături de Ciprian Tănasă, Aria, Rădulescu şi Robert Stancu.

 

Scorul rundei inagurale a fost înregistrat, însă, de Petrolul Potocava, care s-a impus cu 8-0, pe teren propriu, în jocul cu Avântul Coteana.

 

Vedea Văleni Nicolae Titulescu şi-a respectat, de asemenea, statutul de fravorită, impunându-se pe terenul celor de la Olteţul Osica, scor 0-4.

 

Oltul Curtişoara, preluată din această vară de Marius Popa, a debutat cu dreptul, învingând cu 3-1, Recolta Stoicăneşti, formaţie care, după un an de pauză, a revenit în Liga a IV-a.

 

Rezultate prima etapă

 

Oltul Curtişoara          - Recolta Stoicăneşti   3-1

Vedişa Coloneşti         - Viitorul Rusăneşti     7-1

Olteţul Osica   - Vedea Văleni            0-4

Osica de Jos    - Voinţa Băbiciu          0-4

Petrolul Potcoava        - Avântul Coteana       8-0

Viitorul Grădinile        - FC Olt Scorniceşti    4-2

 

Comentarii

Redacţia

2017-08-28 14:15:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...