Politică

2020-10-07, 15:48:22

Cine rămâne primar la Deveselu

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a explicată că administraţia publică din Deveselu va fi condusă tot de un social-democrat, după ce defunctul primar Ion Aliman a fost cel mai votat de oamenii din localitate.

Marius Oprescu a explicat că PSD are majoritatea în consiliul local şi că va impune un viceprimar, care va prelua atribuţiile primarului, până când Guvernul va decide organizarea de alegeri locale parţiale, înainte de termen.

„La Deveselu, a fost un ultim vot pentru Ion Aliman. A fost nu numai un vot de emoţie, pentru că Ion Aliman a făcut foarte multe lucruri bune în comuna Deveselu. Oamenii l-au apreciat şi au votat cu dânsul şi cu organizaţia PSD Deveselu. Avem majoritate şi, cu siguranţă, în consiliul local vom pune viceprimar. Conform procedurii, acel viceprimar va fi primar interimar, până la organizarea de alegeri parţiale. Acestea vor avea loc atunci când le stabileşte guvernul”, a afirmat Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2020-10-07 15:48:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...