Comentariul Gazetei

2019-11-27, 15:20:40

Cine este acest Mălin Bot de Slatina?

Să pui lanterna telefonului în faţa unor oameni şi să-i acuzi de verzi şi uscate doar pentru că sunt de la PSD, iar tu eşti de la PNL nu demonstrează nimic altceva decât grobianism şi lipsă de respect. Domnul, al cărui nume nu-l mai pronunţ, dar despre care pot spune că este candidatul PNL la Primăria Slatina, crede că poate să filmeze pe oricine şi să-i strige tare şi agresiv „de ce sunteţi aici!” sau „sunteţi de la PSD!” doar pentru că este pe domeniul public.

Ei bine domnule candidat, toţi oamenii, chiar şi cei de la PSD, au dreptul la imagine. Iar dacă dumneavoastră mă filmaţi pe mine pe domeniul public, eu am dreptul să nu vreau asta şi să nu vreau nici să mă postaţi pe Facebook. Este ceva ce se numeşte dreptul la imagine, iar dumneavoastră, ca jurnalist cu o vastă experienţă, ar trebui să ştiţi acest lucru.

Genul ăsta de jurnalist-bully îl practică doar Mălin Bot şi mă îndoiesc că vă uitaţi spre el ca spre soare.

Aş vrea să închei, înainte de a-mi exprima încă o dată dezgustul faţă de astfel de acţiuni gen Mălin Bot, spunând că cele aproape 3.000 de voturi pe care candidatul PNL le-a luat în Slatina faţă de candidatul PSD sunt apă de ploaie şi la locale sunt chiar egale cu zero. Iar dacă mai ameninţaţi cu concedieri şi eficientizări, o să vedeţi că există posibilitatea să scădeţi şi sub zero.

Comentarii

Redacţia

2019-11-27 15:20:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...