Comentariul Gazetei

2019-10-01, 16:17:24

Ceva cu De Mezzo în titlu

„Eu nu înţeleg de ce te-ai apucat să scrii despre De Mezzo ăsta, că nu-l ştia nimeni până acum! Te-ai găsit tu să-i faci reclamă”, m-a „certat” amical o prietenă. Acelaşi lucru l-am auzit şi de la o colegă de breaslă - că-i fac reclamă candidatului PNL.

M-am tot gândit dacă e aşa, dacă Mario De Mezzo este chiar un necunoscut pentru slătineanul de rând. La fiecare dintre cele două conferinţe de presă pe care le-a susţinut în calitatea sa de candidat la Primăria Slatina, reprezentantul PNL a ţinut să precizeze că ne cunoaşte pe toţi de la masă, că de la unii a învăţat să scrie, iar cu alţii a lucrat cot la cot, insistând cumva să se reţină că el este un om al locului şi nu un străin, un om care s-a dezrădăcinat de tot de acest oraş.

Din păcate pentru el, domnul De Mezzo nu are notorietate în municipiul Slatina şi nu este conectat la problemele reale ale oraşului. Iar faptul că nu mai mult de 5-6 persoane ajung la întâlnirile sale, unde le cinsteşte cu cafea, arată aceste lucruri.

Dacă era la curent cu ce-i doare pe slătineni, poate că în loc de tema mall-ului, domnul De Mezzo şi liberalii slătineni ar fi încercat să vorbească despre strada Oituz, pe care primăria o va reabilita cu fonduri proprii, deşi 90 la sută din maşinile care trec pe acolo nu sunt ale slătinenilor, ar fi abordat problema sălii polivalente, blocate din cauza unei firme de construcţii sau s-ar fi preocupat de rezolvarea problemei traficului greu din oraş. Apropo, nu ştiu dacă ştiaţi, dar la iniţiativa actualului primar, cele două zone industriale din oraş vor fi legate printr-o stradă nouă.

Domnul De Mezzo dă impresia că trăieşte într-o bulă specifică oamenilor ce lucrează în corporaţiile din Capitală, care atunci când aud cuvântul „mall” cred că e ceva extraordinar. De aceea, probabil, s-a gândit că va câştiga capital politic cerând ca mall-ul să fie construit în afara sau la marginea oraşului. N-a prins la oameni, slătinenii vor şi ei ceea ce găsesc în alte oraşe şi pretexte că se aglomerează zona sau că n-au unde să parcheze nu merg.

PS: Şi acum mi-e milă de sărmanul Ionuţ Comănescu, pus să explice votul împotriva mall-ului. Dragă Ionuţ, din păcate, presa te-a ridicat, iar partidul ţi-a dat în cap!

Comentarii

Redacţia

2019-10-01 16:17:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...