Eveniment

2021-10-23, 11:14:26

Ceremonie militară la IJJ Olt. Colonelul Emanuel Botan a preluat comanda unităţii

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, vineri, a avut loc ceremonia de predare a comenzii unităţii, după ce în luna septembrie colonelul Emanuel Botan a promovat concursul organizat de Jandarmeria Română.

Potrivit unui comunicat de presă, drapelul de luptă a fost înmânat în cadrul unei ceremonii militare inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, colonel Botan Emanuel-Theodor de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonel Mastan Alin, în prezența reprezentanților instituțiilor publice locale.

Colonelul Emanuel Botan este absolvent al Liceului Militar „Constantin Brâncoveanu” al Ministerului de Interne Ploiești în anul 1996 și al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Drept, profilul Științe Juridice, promoția 2000, dată de la care a îndeplinit funcția de comandant de subunitate în cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt.

A parcurs succesiv toate treptele ierarhiei militare, iar începând cu data de 20.10.2021 a atins cea mai înaltă treaptă, la nivel de inspectorat județean - funcția de inspector șef.

Funcția de inspector șef a rămas vacantă din luna aprilie, în urma trecerii în rezervă cu drept de pensie a colonelului Dorel Drejoi, iar interimatul a fost asigurat de colonelul Marin Boată.


Comentarii

Redacţia

2021-10-23 11:14:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...