Comentariul Gazetei

2019-12-04, 12:38:38

Ca oile, la supermarket!

Au venit Sărbătorile de Iarnă. Nu pot spune că mă bucur. Magia lor din copilărie a dispărut. Atunci când am spart golbuleţul din sticlă în buzunarul de la geacă. Îl preţuiam atât de mult, încât l-am strâns puternic în pumn. Azi, cele mai multe globuleţe, adică cele mai accesibile, sunt din plastic. Plasticul care a invadat tot, care a urâţit tot. Tot ce este din plastic este ieftin! Ce este din stică, din lemn, granit, marmură sau alte materiale ce pot fi găsite în natură este extrem de scump. Aceste ultime produse nu mai sunt accesibile maselor. 

Acum mă gândesc cu groază doar la aglomeraţia care va fi în perioada imediat următoare, la goana după cadouri şi la coloanele interminabile de maşini. Sărbătorile sunt petrecute acum într-o mare agitaţie, de cele mai multe ori cu nervi. Nervi în trafic, nervi la coda din supermarket. Vom merge ca oile la supermarket. Vom cumpăra mult şi prost. Alegem cantitatea, fără a pune preţ pe calitate. Alegem din cele trei-patru tipuri de produse dintr-o gamă pe care ni le oferă supermarketul. Alegerea nu ne aparţine, ci este a lor, a celor care decid ce firme livrează marfă.

Nu voi cumpăra carne din supermarket, ci porc din gospodăria unui ţăran autentic ce şi-a crescut animalele cu cereale şi zer de la laptele produs de turma de oi. Cumpărătorul poate dicta piaţa, dar trebuie să aleagă inteligent şi să pună preţ pe calitate.

Nu fugiţi la ofertele deochiate, nu aveţi nimic de câştigat, alegeţi produse de calitate!

Comentarii

Redacţia

2019-12-04 12:38:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...