Eveniment

2017-12-06, 11:27:54

Bărbatul din Balş, care şi-a tăiat părinţii cu satârul, audiat de procuror în spital. Acesta ar putea fi prezentat pentru mandat de arestare, în lipsă

Mihai Ion Truţă, bărbatul de 29 de ani, din Balş, care şi-a agresat părinţii cu un satâr, este audiat la această oră, în salonul Spitalului Slatina, unde a fost internat după ce şi-a înfipt o furculiţă în ochi.

Bărbatul de 29 de ani ar putea fi transferat în cursul acestei zile, la un spital din Capitală sau din Craiova, asta după ce medicii slătineni au constatat că nervul optic a fost afectat. Acesta fost suspus şi unei evaluări psihiatrice, medicii suspectând un sindrom psihotic, posibil un debut de schizofrenie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au luat decizia audierii pentru a putea merge cu o propunere de arestare, în lipsă, la instanţă.

Pacientul a fost adus, marţi dimineaţă, la Spitalul Slatina, cu o plagă la nivelul ochiului, după ce, într-un acces de furie, şi-a înfipt o furculiţă în ochi. Bărbatul era foarte agitat, suspect că ar fi consumat substanţe necunoscute, drept pentru care a fost încătuşat înainte de a fi transportat cu ambulanţa de la Balş, la Slatina.

Truţă şi-a agresat părinţii cu un satâr, cel mai rău fiind afectată mama sa, care va avea nevoie de 45-50 de zile de îngrijiri medicale.

„Tatăl suspectului a fost externat, prezintă şi el trei plăgi tăiate, care necesită 25 de zile de îngrijiri medicale, fiind tăiat în zona feţei, gâtului şi la o ureche. Mama, care a fost prima atacată, este în continuare internată în spital, ea are nevoie de 45-50 de zile de îngrijiri medicale, are fractură de membru superior, una dintre leziuni este specifică autoapărării şi în funcţie de aceasta reţinem tentativa la infracţiunea de omor. După altercaţie, agresorul s-a autoaccidentat, a folosit o furculiţă, a vrut cumva să-şi scoată un ochi, dar s-a lovit în zona arcadei. Încă nu am luat nicio măsură, pentru că trebuie să stăm de vorbă şi cu el. Să discutăm cu medicii dacă putem să-l audiem şi apoi apreciem cu privire la măsuri”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.Comentarii

Redacţia

2017-12-06 11:27:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...