Sport

2019-06-26, 11:14:06

Avântul Oporelu, câştigătoarea seriei I a Ligii a V-a

AJF Olt a premiat în weekend câştigătoarea seriei I a Ligii a V-a. Avântul Oporelu, formaţie ce are în componenţă mulţi fotbalişti ce au evoluat în eşaloanele superioare, este campioana seriei I. Preşedintele AJF Olt, George Constantinescu, le-a acordat jucătorilor, duminică, 23 iunie, cupa, medaliile şi diplomele pentru câştigarea actualului sezon.

După premierea câştigătoarelor din seriile a II-a, a III-a şi a IV-a, AJF Olt a oferit cupa de campioană şi ultimei câştigătoare de la nivelul Ligii a V-a. Este vorba despre Avântul Oporelu, echipă ce s-a calsat pe primul loc în seria I a Ligii a V-a.

Echipa pregătită de Manole Ioja, ce are în componenţă fotbalişti din zonă, care au evoluat în eşaloanele superioare, cum ar fi Cosmin Stanciu, Florin Calotescu, Mihai Niculescu, Dragoş Niculescu, a avut un parcurs foarte bun în acest sezon, fiind finalistă a Cupei României, faza judeţeană.

Preşedintele AJF Olt, George Constantinescu, a premiat echipa din Oporelu, duminică, 23 iunie. Pe lângă trofeul de campioană, diplome şi medalii, jucătorii au primit mingi şi un echipament complet de joc.

Comentarii

Redacţia

2019-06-26 11:14:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...