Eveniment

2020-03-24, 12:39:32

VIDEO. Autoturisme blocate şi tractate de utilajele de deszăpezire, pe drumurile naţionale din judeţ. Oltul intră sub Cod Galben de vânt

Mai multe autoturisme au rămas blocate, marţi dimineaţa, pe unele tronsoane de drum judeţean, fiind tractate de utilajele Secţiei de Drumuri Naţional (SDN) Slatina.

Directorul SDN Slatina, Adrian Motorga, a declarat că blocajele n-au fost de lungă durată.

„Se circulă în condiţii de iarnă. Au fost câteva probleme, în sensul că au rămas mai multe maşini şi n-au mai putut înainta din cauza zăpezii, dar au fost trase de utilajele noastre. Blocajele n-au durat mai mult de cinci-10 minute”, a afirmat acesta.

La ora transmiterii acestei ştiri, nu sunt drumuri naţionale blocate în judeţul Olt.

„În ultimele 24 de ore am folosit 820 de tone de material antiderapant, sare şi nisip. Se acţionează în continuare cu 32 de utilaje închiriate şi alte şapte utilaje proprii. Nu avem drumuri blocate”, a mai spus Adrian Motorga.

Marţi dimineaţa a fost actualizată avertizarea Cod Portocaliu, iar județul Olt se află, până în această seară, la ora 20.00, sub incidența unei atenționări Cod Galben de vânt.

Comentarii

Redacţia

2020-03-24 12:39:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...