Publicitate

2020-08-13, 10:41:49

Anunţ

SC BDM ROMAGREGATE SRL, cu sediul în comuna Slătioara, str. Oltului, judeţul Olt, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Olt, în cadrul procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru „PLAN URBANISTIC ZONAL PENTRU CONSTRUIRE IAZ PISCICOL CU EXTRACŢIE DE BALAST: T52/7, P.3, jud. Olt, planul nu necesită evaluare de mediu şi nici evaluare adecvată urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Documentaţia care a stat la baza luării deciziei etapei de încadrare şi proiectul deciziei etapei de încadrare pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţie Mediului Olt, din municipiul Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmot.anpm.ro.

Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de încadrare pe care le trimite în scris Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

Comentarii

Redacţia

2020-08-13 10:41:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...