Eveniment

2020-08-01, 19:08:03

A murit Dragoş Turcitu. Fusese externat, azi dimineaţă, după ce s-a vindecat de coronavirus

Dragoş Turcitu, fost şef al Serviciului Judeţean de Pază Olt, a murit. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, fusese externat, sâmbătă dimineaţă, după ce se vindecase de coronavirus.

Dragoş Turcitu a fost diagnosticat cu noul coronavirus şi internat la Spitalul Slatina. Sâmbătă dimineaţă, după ce a venit şi cel de-al doilea test negativ, bărbatul a fost externat. 

Potrivit unor surse, astăzi, după externare, a ieşit la cumpărături, iar la întoarcerea acasă, pentru că nu se simţea bine, şi-a sunat medicul de familie. Pentru că durerile în piept s-au înteţit, partenera bărbatului a sunat la 112. 

Din păcate, la sosirea ambulanţei, bărbatul era în stop cardio-respirator şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. 

Trupul neînsufleţit a fost dus la morga Spitalului Slatina, pentru efectuarea necropsiei.

Comentarii

Redacţia

2020-08-01 19:08:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...