Eveniment

2019-11-06, 13:16:26

10 hoţi din locuinţe, săltaţi de mascaţi în urma unor percheziţii la Slatina, Drăgăneşti-Olt şi două comune - VIDEO

15 percheziţii domiciliare au fost desfăşurate, miercuri dimineaţa, în localităţile Drăgăneşti-Olt, Slatina, Găneasa şi Dăneasa, la domiciliile mai multor persoane bănuite de furturi din locuinţe. Zece persoane au fost aduse la audieri.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că acţiunile poliţiştilor din Drăgăneşti-Olt au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi al jandarmilor.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate televizoare, drujbe electrice, aparate de sudură, generatoare electrice, toate provenite din furturi.

„Valoarea bunurilor ridicate este de aproximativ 100.000 lei. Zece persoane au fost conduse la sediul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-olt în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Ea a adăugat că suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale (DOS) din Poliţia Română.

Comentarii

Redacţia

2019-11-06 13:16:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...