Handbalista de la CSM Slatina, Rebeca Necula, convocată la echipa naţională

Hanbalista în vârstă de 19 ani, de la CSM Slatina, Rebeca Necula, a fost convocată la acţiunea echipei naţionale programată în perioada 26 februarie- 2 martie, la Bistriţa Năsăud. Selecţionata tricoloră pregătită de Florentin Pera va susţine şi o dublă amicală cu Ucraina.

 

Selecționerul naționalei României, Florentin Pera, a anunțat lotul de 20 de jucătoare care se va pregăti în perioada 26 februarie – 5 martie la Bistrița Năsăud. Este prima reunire a fetelor după Campionatul European din Macedonia de Nord, care aduce schimbări majore în lot, astfel încât să fie văzute cât mai multe jucătoare tinere, care pot reprezenta o soluţie la echipa naţională.

Centrul echipei CSM Slatina, Rebeca Necula, este convocată în premieră la echipa naţională, după ce la Campionatul European clubul slătinean a fost reprezentat de Diana Lixăndroiu, care de data aceasta nu se regăseşte pe lista jucătoarelor convocate.

România își va încheia stagiul de pregătire de la Bistrița cu două meciuri amicale, împotriva Ucrainei, pe 3 martie, de la ora 19:15 și pe 4 martie, de la ora 17:00.

Lotul României pentru acţiunea de la Bistriţa:

Portari: Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea), Iulia Dumanska (Gloria Bistrița), Elena Șerban (Dunărea Brăila)

Extreme stânga: Alexandra Dindiligan (CSM București), Ana Maria Tănasie (Minaur Baia Mare), Roberta Stamin (HC Zalău)

Extreme dreapta: Oana Borș (Minaur Baia Mare), Mihaela Mihai (CSM București)

Pivoți: Lorena Ostase (Rapid), Andreea Țîrle (Minaur), Nicoleta Safta (Dunărea Brăila)

Interi stânga: Bianca Bazaliu (Gloria Bistrița), Alexandra Severin (Dunărea Brăila), Claudia Constantinescu (Dacia Mioveni), Anca Mițicuș (Minaur Baia Mare)

Interi dreapta: Daria Bucur (SCM Rm. Vâlcea)

Centri: Cristina Laslo (Gloria Bistrița), Andreea Popa (Minaur), Rebeca Necula (CSM Slatina), Angela Pușcaș (CSM Tg. Jiu).