Handbalista de la CSM Slatina, Geanina Drăghici, a fost supusă intervenţei chirurgicale de ruptură de tendon ahilean

Handbalista echipei CSM Slatina, Geanina Drăghici, a fost supusă intervenţiei chirurgicale după autoaccidentarea suferită în meciul din deplasare cu Rapid Bucureşti. Coordonatorul de joc a fost operată de ruptură de tendon ahilean, iar recuperarea va dura până la şase luni.

Intrată pe teren în debutul partidei cu Rapid Bucureşti, pentru a o înlocui  la centrul terenului pe Luciana Popescu, sancţionată cu o eliminare de două minute, Geanina Drăghici nu a apucat să evolueze decât câteva secunde. Jucătoarea s-a accidentat fără ca vreo adversară să o incomodeze şi a părăsit sala pe braţe. În urma investigaţiilor medicale, aceasta a fost diagnosticată cu ruptură de tendon ahilean. 

Handbalista slătineană a fost deja suspusă intervenţiei chirurgicale, care a decurs bine. Recuperarea va dura, însă, până la şase luni. 

Geanina Drăghici face parte din generaţia 89 a handbalului slătinean, considerată una de excepţie. Handbalista în vârstă de 32 de ani evoluează de ani buni pentru CSM Slatina, fiind una dintre cele mai vechi componente ale echipei.