FOTO. Patru autoturisme avariate în urma unui accident produs, în Slatina, de o şoferiţă

Un accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, în Slatina. Patru autoturisme au fost avariate, după ce o şoferiţă în vârstă de 50 de ani nu a acordat prioritate pe strada Arcului.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, la ora 18.50, cu privire la faptul că la intersecția străzilor Arcului cu Mănăstirii, din municipiul Slatina, s-a produs un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Slatina, care au constatat faptul că o femeie, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Arcului, a efectuat virajul la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, întrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 50 de ani, a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slatina, iar autoturismul condus de tânărul de 18 ani a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat, în  vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate.

Din evenimentul rutier nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, eliberând autorizațiile de reparație pentru cele patru autoturisme implicate”, a precizat Claudiu Şerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Femeia, în vârstă de 50 de ani, a fost sancționată contravențional, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitarii dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.