FOTO. CSM Slatina revine cu un punct din deplasarea de la Şelimbăr. „Când nu reuşeşti să câştigi, e important să nu pierzi”

CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut în deplasare cu CS Comunal Şelimbăr, obţinând astfel un punct care-i ţine pe loc şi pe adversari, dar mai important, menţine gruparea slătineană pe un loc bun, departe de formaţiile din subsolul clasamentului.

 

CSM Slatina a încheiat cu o remiză albă meciul susţinut, în deplasare, cu CSC Şelimbăr,obţinând astfel un punct care o menţine pe un loc la jumătatea clasamentului, cu un avans important faţă de echipele din subsol.  

Slătinenii au avut câteva situaţii, în special în prima jumătate a primei reprize, în timp ce gazdele puteau da lovitura în ultimul sfert de oră, când au avut câteva ocazii clare, inclusiv o bară.

 Pierderile suferite, căpitanul de echipă Cătălin Doman, cel mai experimentat jucător al grupării slătinene, şi fundaşul central Marian Manea, care s-au accidentat pe parcursul confruntării, i-au determinat pe slătineni, şi din acest punct de vedere, să se mulţumească cu remiza înregistrată.

 Am spus-o întotdeauna, când nu reuşeşti să câştigi, e important să nu pierzi. Dacă şi etapa trecută luam un punct cu Unirea Constanţa, era totul foarte bine”, a precizat antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, după joc.

Campionatul Ligii a II- se va întrerupe weekend-ul viitor, ca urmare a acţiunilor echipelor naţionale de juniori. Gruparea slătineană are trei jucători convocaţi la lot. Este vorba despre Ionuţ Mitran, care va participa la acţiunea selecţionatei tricolore Under 20, pregătită de Daniel Pancu, şi George Leaţă şi Cristinel Dinu, convocaţi la naţionala Under 19, care va susţine un stagiu de pregătire în Slovenia.

Următorul joc al slătinenilor este programat pe 26 noiembrie, pe teren propriu, cu Politehnica Timişoara, după care vor întâlni, în deplasare, pe 3 decembrie, o formaţie care de asemenea a promovat în acest sezon, Progresul Spartac. 

Tehnicianul grupării slătinene este convins că finalul sezonului regulat va fi foarte greu, indiferent de adversar.

„Este foarte complicat, aşa cum am mai spus-o săptămâna trecută, după meciul cu Unirea Constanţa, e important ca noi să ne menţinem avantajul acesta pe care-l avem faţă de echipele din subsolul clasamentului, pentru a putea să abordăm cu încredere ultimele partide din sezonul regulat”, a mai spus Oprescu.

CSM Slatina se află pe locul opt în clasamentul Ligii a II-a, cu 20 de puncte acumulate, însă mai sunt câteva meciuri de disputat din cadrul actualei runde.