FOTO. CSM Slatina a dat startul pregătirilor. 29 de jucători, la primul antrenament al verii

Divizionara secundă CSM Slatina a dat startul pregătirilor în vederea abordării noului sezon al Ligii a II-a. 29 de jucători au fost prezenţi la primul antrenament al verii.

După ce în prima parte a zilei, o parte din componenţii lotului au efectuat vizita medicală, după-amiază, CSM Slatina a susţinut primul antrenament în vederea pregătirii noului sezon al Ligii a II-a, care va începe pe data de 3 august.

29 de jucători a avut tehnicianul Daniel Oprescu la primul antrenament al verii, desfăşurat pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”. Printre numele noi se numără Andrei Traşcu, de la CS Mioveni, jucător ce a mai evoluat la CSM Slatina, în sezonul 2022-2023, fundaşul Ionuţ Burnea, sosit tot de la CS Mioveni, jucătorul în vârstă de 17 ani, Luca Ilie, sosit de la Csikszereda,  Darius Grigore, atacant, în vârstă de 17 ani, sosit de la ARO Câmpulung, dar şi Golofca, Ţîră, David Savu, Alexandru Sima, Paul Toroc şi Emilian Pacionel, anunţaţi zilele trecute.

CSM Slatina va susţine un stagiu centralizat pe plan local, dar şi o serie de meciuri de pregătire până la începere noului sezon, printre adversare numărându-se CSA Steaua, FCU Craiova 1948 sau FC Argeş.

Jucătorii nou-veniţi:

 

-          Andrei Traşcu (27 ani), mijlocaş central, sosit de la CS Mioveni. Traşcu a mai evoluat în sezonul 2022-2023 pentru CSM Slatina

-          Ionuţ Burnea (31 ani), fundaş. În stagiunea recent încheiată a evoluat pentru CS Mioveni

-          Luca Ilie (17 ani), atacant, sosit de la Csikszereda

-        Darius Grigore (17 ani), atacant, de la ARO Câmpulung

-          Cătălin Golofca (33 ani), mijlocaş central. Acesta a evoluat sezonul precedent pentru Chindia Târgovişte, iar în decursul carierei a mai evoluat pentru Rapid CFR Suceava, FC Botoşani, FCSB, CFR Cluj sau Sepsi.

-          Cătălin Ţîră (29 ani), atacant. De-a lungul carierei a mai jucat pentru echipe precum FC Braşov, Viitorul Constanţa, rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti sau Concordia Chiajna.

-          David Savu (23 ani), fundaş central care în sezonul precedent a evoluat pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

-          Alexandru Sima (22 ani), fundaş stânga, sosit de la CS Tunari. Acesta a mai evoluat pentru CSA Steaua, CSM reşiţa sau AFC Turris Turnu Măgurele.

-          Paul Toroc (20 ani), portar ce vine de la CS Dumbrăviţa.

-          Emilian Pacionel (23 ani), jucător originar din Caracal, care în stagiunea precedentă a evoluat pentru Progresul Spartac.

 

Jucătorii prezenţi la reunire: Micu, Velcu, Toroc, Mitran, Denis Dragu, Abel Stan, Robert Gherghe, Savu, Burnea, Călin Toma, Sima, Constantin Radu, Dorin Toma, Năstasie, Silvian Matei, Traşcu, Emilian Pacionel, Golofca, David Oprescu, Luca Ilie, Darius Grigore, Doman, Ciobănică, Leaţă, Cristea, Cristinel Dinu, Kayondo, Ţîră, Robert Zorzoliu.