Femeie de 67 de ani, salvată de poliţişti în timp ce era abuzată de fostul iubit. Fiul victimei sunase din Italia la 112

Un bărbat plecat la muncă în Italia a sesizat telefonic, marți seara, polițiștii din Gorj, că mama lui, care locuiește în Țânțăreni, este bătută de fostul iubit.


Polițiștii din Țânțăreni au fost sesizați, marți, prin apel direct de către un tânăr din localitate, care este plecat la muncă în Italia, că mama acestuia, în vârstă de 67 de ani, este agresată fizic de fostul concubin, intrat cu forța în locuința sa, arată observatornews.ro.

Polițiștii au mers la casa femeii din Țânțăreni, unde, alarmați de strigăte, au desfăcut lanțul cu care era închisă poarta de acces, au intrat în locuință, unde au verificat toate încăperile, iar în una au găsit un bărbat de 66 de ani, care încerca să întrețină relații intime cu femeia, fără acordul acesteia.

Bărbatul a fost imobilizat de polițiști și încătușat, apoi reținut pentru 24 de ore.

Din primele verificări a reieșit faptul că, marți după-amiaza, bărbatul a spart geamurile de la ușa de acces în locuința femeii, ar fi pătruns fără drept în încăpere, unde ar fi lovit-o pe aceasta cu pumnii în zona feței și a corpului, ar fi deposedat-o de telefoanele mobile, după care ar fi încercat să întrețină relații intime cu ea prin violență.

Femeia avea multiple urme de violență la ochi și buze și a fost dusă la Spitalul Turceni.

Față de bărbatul de 66 de ani, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru tâlhărie, violare de domiciliu, distrugere și tentativă de viol și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. El va fi prezentat miercuri instanței de judecată.