Elevi ai Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu”, vizită la staţia de epurare a oraşului

Elevi ai Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu” au vizitat, astăzi, staţia de epurare a oraşului. De asemenea, ei au aflat informaţii esenţiale despre biogazul care este folosit la încălzirea şi iluminatul staţiei, dar şi despre parcul fotovoltaic care care va fi amplasat în apropierea staţiei. Şi de această dată, Apic, mascota Companiei de Apă, a fost atracţia copiilor.

 

Dacă săptămâna trecută, de Ziua Mondială a Apei, Apic, mascota Companiei de APĂ Olt, i-a vizitat pe elevi, de data aceasta, elevii i-au întors vizita. Clase de la Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” au vizitat staţia de epurare a oraşului. În cadrul vizitei, copiii au aflat informaţii esenţiale legate de modul în care apa ajunge la robinete.

 „Elevii cuminți și isteți de la Colegiul Național "Nicolae Titulescu" din municipiul Slatina știu că apa de la robinet nu vine din râul Olt, știu ce este o stație de epurare și ce investiții face Compania de Apă Olt în orașul lor.

 Și mai știu elevii că biogazul produs la Stația de Epurare este folosit la încălzirea și iluminatul Stației, la fel ca și energia verde care va fi produsă de parcul fotovoltaic de lângă stație.

 Le mulțumim tuturor pentru vizită și pentru atenția pe care ne-au acordat-o și pentru toată dragostea lor pentru Apic, mascota Companiei de Apă Olt.

 Informațiile pe care noi le-am oferit sunt corecte și îi pot ajuta pe micuții slătineni și pe părinții și bunicii lor să înțeleagă activitatea Companiei de Apă Olt, așa cum este ea în realitate, nu cum este prezentă, uneori, eronat, în spațiul public!”, transmite Compania de Apă Olt. 


  • Foto Elevi ai Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu”, vizită la staţia de epurare a oraşului
  • Foto Elevi ai Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu”, vizită la staţia de epurare a oraşului
  • Foto Elevi ai Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu”, vizită la staţia de epurare a oraşului