Echipa de handbal CSM Slatina a retrogradat, după meciul pierdut cu CSM Bucureşti

Echipa de handbal CSM Slatina a retrogradat matematic, după meciul pierdut în deplasarea de la CSM Bucureşti, scor 31-21. Handbalistele pregătite de Adrian Chiruţ mai au o singură partidă pe prima scenă a handbalului, pe 28 mai, cu SCM Craiova, pe teren propriu.

Echipa de handbal CSM Slatina retrogradează, după şase sezoane petrecute pe prima scenă a handbalului, după jocul pierdut în această seară, în deplasare, cu campioana ţării, CSM Bucureşti.

Dacă până la această partidă, slătinencele mai aveau doar matematic şanse, eşecul de la Bucureşti, coroborat cu succesul celor de la HC Zalău, în deplasarea de la Minaur Baia Mare, spulberă visul slătinencelor de a mai prinde barajul. Practic, după penultima rundă a actualului sezon, CSM Slatina şi CSM Galaţi retrogradează direct, în timp ce HC Zalău şi CS Dacia Mioveni vor merge la barajul de menţinere.

CSM Slatina a fost preluată de Adrian Chiruţ în etapa a 16-a a Ligii Naţionale, când gruparea slătineană avea doar 6 puncte adunate. În cele 10 meciuri pe banca tehnică a echipei slătinene, antrenorul sucevean a reuşit trei victorii, insuficiente însă pentru a schimba situaţia din clasament.

CSM Slatina mai are de disputat un singur meci în Liga Naţională, contra echipei CSM Craiova, pe teren propriu, pe 28 mai.

Rămâne de văzut care va fi strategia oficialilor echipei slătinene pentru Divizia A, având în vedere faptul că jucătoarele noi, care semnaseră contracte, aveau clauză de reziliere în cazul retrogradării. De asemenea, multe dintre componentele din actualul sezon au semnat deja cu alte echipe.