Dinu Todoran, după meciul cu CS Mioveni: „Îmi pare rău că nu am obţinut un rezultat pozitiv”

CSM Slatina a pierdut, la limită, scor 0-1, meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, după un gol încasat spre finalul partidei. Slătinenii ar fi putut egala, în minutul 90, însă Vasile Gheorghe nu a reuşit să-l învingă pe portarul oaspeţilor, ratând o ocazie enormă. Antrenorul grupării slătinene, Dinu Todoran, s-a arătat dezamăgit după meci, în primul rând de rezultat.

Antrenorul grupării CSM Slatina, Dinu Todoran, s-a arătat dezamăgit de rezultat, în condiţiile în care spera la cel puţin un punct din confruntarea cu CS Mioveni, aspirantă la locurile de play-off. Tehnicianul grupării slătinene speră ca, în jocurile următoare, greşelile din partida cu CS Mioveni, pierdută după un gol încasat spre final de meci, să fie pe cât posibil eliminate.

Am întâlnit o echipă bună, cu jucători care au jucat în Liga I, ne-am ridicat la nivelul lor, dar păcat de acel gol primit. Voiam să nu pierdem, din păcate nu am reuşit. Trebuie să luăm părţile bune, iar greşelile făcute să le eliminăm”, a precizat Dinu Todoran. 

CSM Slatina va avea parte, în runda următoare, de un alt adversar cu pretenţii la lupta pentru promovare, U. Cluj. Meciul se va disputa, în deplasare, vineri, 26 februarie, de la ora 17.30.  

„Ne aşteaptă un meci împotriva unei alte echipe care se anunţă în play-off, mergem să ne jucăm şansa, să scoatem un rezultat pozitiv”, a mai precizat antrenorul grupării slătinene.

După o primă parte în care gruparea slătineană s-a apărat în propria jumătate de teren, în actul secund a ieşit mai mult la joc, însă, din păcate nu a reuşit să puncteze pe tabelă. Antrenorul grupării slătinene a precizat că acest aspect a fost reglat la pauză, însă, deşi în actul secund au existat momente bune în jocul echipei, lipsa golului a dus la acest deznodământ. 

Nu am mizat neapărat pe contraatac, poate în prima repriză am stat aşa mai mult în jumătatea noastră, dar am reglat asta la pauză, iar eu zic că în a doua repriză, în multe momente ale jocului chiar meritam să marcăm, dar fotbalul este pe goluri. Îmi pare rău că nu am obţinut un rezultat pozitiv”, a conchis antrenorul grupării CSM Slatina, Dinu Todoran.