CSM Slatina, replică bună în jocul de pregătire cu FC Argeş

Echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut astăzi, în deplasare, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, un meci de pregătire în compania formaţiei din Liga I, FC Argeş. Gruparea slătineană a cedat la limită, scor 1-0, la capătul unei partide bune, în care s-a ridicat la nivelul adversarilor.

Echipa de fotbal CSM Slatina a pierdut la limită, scor 1-0, meciul susţinut în deplasare cu echipa din Liga I, FC Argeş, la capătul unei partide în care divizionara secundă a oferit o replică bună adversarului de nivel superior.

Nou-promovata în eşalonul secund a avut un gol anulat, reuşit de Trancă, dar şi un penalty împotrivă, apărat de Preduţ. Slătinenii ar fi putut marca prin Popovici, scăpat singur spre poartă, însă atacantul slătinean a fost faultat de ultimul apărător al argeşenilor, la 20 de metri de poartă, fază sancţionată cu galben.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a utilizat formule diferite de start în cele două reprize, astfel încât toţi jucătorii să aibă minute egale.

Aceste meciuri sunt foarte importante,  jucătorii tineri capătă experienţă, adversarii având valoare, îţi arată unde ai probleme. Sunt doar câştiguri din aceste jocuri disputate cu echipe de nivel superior, însă sunt nemulţumit că am primit gol la o fază pe care o puteam trata mult mai bine”, a declarat antrenorul grupării slătinene, la finalul partidei cu FC Argeş.

CSM Slatina ar fi trebuit să joace sâmbătă un alt meci de pregătire cu Unirea Bascov, însă adversarul nu se va putea prezenta. În aceste condiţii, oficialii grupării slătinene încearcă perfectarea unui joc cu CSM Alexandria.

CSM Slatina (prima repriză): Pop, Dinu, Gherghe, Manea, Mitran, Traşcu, Neagu, Rareş Deta, Doman, David Oprescu, Luis Niţu.

CSM Slatina (a doua repriză): Preduţ, Pisăru, Sălcianu, Bărbuţi, Abel Stan, Dorin Toma, Şerban, Trancă, Necşulescu, Constantin Radu, Popovici.