CSM Slatina pierde, scor 37-21, în deplasarea de la Dunărea Brăila

După surpriza din runda precedentă, când s-a impus la un gol, pe teren propriu, cu Măgura Cisnădie, echipa de handbal CSM Slatina nu a arătat o constanţă în evoluţii, suferind o altă înfrângere, aşa cum s-a întâmplat la Bistriţa, în care a încasat foarte multe goluri. Handbalistele aflate sub comanda lui Adrian Chiruţ au cedat la scor, 37-21, în deplasarea de la HC Dunărea Brăila, iar confruntarea cu HC Zalău devine capitală în lupta pentru prinderea barajului de menţinere în Liga Naţională.

CSM Slatina a cedat la scor, 37-21, în meciul susţinut în deplasare cu HC Dunărea Brăila, iar confruntarea cu HC Zalău trebuie câştigată pentru a mai spera la un loc care să o ducă la barajul de menţinere.

Handbalistele pregătite de Adrian Chiruţ au fost conduse din primul, până în ultimul moment, fără vreo speranţă în obţinerea unui rezultat pozitiv.

Cele mai bune marcatoare în tabăra grupării slătinene au fost extrema Andreea Coman şi interul  Andreea Bogdanovici care au marcat câte cinci goluri.

Partida de pe teren propriu, programată luni, 24 aprilie, cu începere de la ora 17.30, contra Zalăului pregătit de Gheorghe Tadici este capitală în lupta pentru evitarea retrogradării directe.