CSM Slatina pierde previzibil meciul cu CSM Bucureşti, din Cupa României

Echipa de handbal CSM Slatina părăseşte, în sferturile de finală, Cupa României, fiind eliminată previzibil de marea favorită, CSM Bucureşti, într-o partidă disputată în Capitală. Confruntarea s-a încheiat cu scorul 37-25, într-un meci în care mai degrabă slătinencele au pregătit jocul de duminică, cu CSM Târgu Jiu, extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 37-25, meciul susţinut în deplasare cu CSM Bucureşti, din cadrul Cupei României, confruntare încheiată previzibil, în care s-a pus doar problema scorului.

Handbalistele pregătite de Adrian Chiruţ vor susţine, după acest joc disputat contra bucureştencelor, o partidă extrem de importantă în campionat, duminică, 12 martie, de la ora 11.00, în sala LPS, contra celor de la CSM Târgu Jiu.

Cea mai bună marcatoare a echipei slătinene în duelul cu CSM Bucureşti a fost Natalie Striukova, care a marcat şase goluri, în timp ce în tabăra celor de la CSM Bucureşti, pivotul Crina Pintea a avut 11 reuşite.

CSM Slatina părăseşte Cupa României înaintea semifinalelor, după un parcurs în care a întâlnit doar formaţii de Divizia A, primul adversar de calibru aducând de altfel şi eliminarea din această competiţie.