CSM Slatina nu reuşeşte să revină cu puncte din deplasarea de la Zalău

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 23-17, meciul susţinut în deplasare în compania formaţiei HC Zalău, care înaintea meciului direct se afla sub gruparea slătineană. Cu probleme de lot, după ce interul Sonia Vasiliu s-a accidentat, handbalistele pregătite de Victorina Bora n-au reuşit să obţină un rezultat pozitiv şi râmân cu şase puncte în clasamentul Ligii Naţionale.

 

CSM Slatina a pierdut, scor 23-17, meciul susţinut în compania echipei HC Zalău, formaţie pregătită de Gheorghe Tadici.

Situate la egalitate de puncte înaintea meciului direct, gruparea pregătită de Victorina Bora având un golaveraj mai bun, HC Zalău nu le-a dat prea multe şanse slătinencelor, conducând pe tabela încă din primele minute, dată fiind importanţa celor trei puncte.

Cea mai bună marcatoare a grupării slătinene, în deplasarea de la HC Zalău, a fost  tânăra jucătoare de doar 17 ani, Diana Lixăndroiu.

În urma acestui rezultat, CSM Slatina a coborât pe penultimul loc în Liga Naţională. Runda viitoare, pe 22 decembrie, griuparea slătineană va primi vizita celor de la CS Mioveni, într-o partidă capitală în lupta pentru menţinere.