CSM Slatina ia startul Ligii a II-a contra unei aspirante la promovare. „Niciun meci nu este uşor”

Nou-promovată în Liga a II-a, CSM Slatina va debuta peste doar câteva zile în noul sezon al competiţiei care aliniază la start echipe precum Dinamo Bucureşti, CSA Steaua, Oţelul Galaţi, Politehnica Iaşi sau Politehnica Timişoara. Concordia Chiajna, echipă al cărei obiectiv este promovarea, va fi adversara grupării slătinene  la debutul în eşalonul secund, într-o partidă programată sâmbătă, 6 august, cu începere de la ora 11.00, pe terenul de iarbă CNAF Buftea.

Echipa de fotbal CSM Slatina debutează în Liga a II-a în compania unei formaţii al cărei obiectiv este promovarea pe prima scenă fotbalistică a ţării. Concordia Chiajna, echipă pregătită de Ianis Zicu, este adversara grupării slătinene la debutul în eşalonul secund, într-o partidă programată sâmbătă, de la ora 11.00.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, admite că va fi un meci dificil, ca de altfel toate din acest început de campionat, în care CSM Slatina va întâlni formaţii cu pretenţii la primele locuri.

Niciun meci nu este uşor la nivelul Ligii a II-a, mai ales că întâlnim o echipă ce aspiră la promovarea în Liga I, iar sezonul trecut a susţinut barajul contra celor de la Chindia Târgovişte, pe care l-a pierdut la penalty-uri. Va fi un joc dificil, în care va trebui să fim atenţi şi concentraţi.

Fiecare punct contează în acest sistem competiţional, în care se joacă un singur meci, cu atât mai mult cu cât, după meciul de la Chiajna, jucăm acasă cu CSA Steaua, apoi ne deplasăm la Buzău, după care urmează meci acasă cu Slobozia. Toate sunt echipe care se bat la play-off, cu potenţial de promovare. Pare un program infernal, dar care are şi avantaje pe care încercăm să le exploatăm”, a precizat Daniel Oprescu, înaintea confruntării programate sâmbătă, 6 august.

Concordia Chiajna-CSM Slatina nu va fi televizat, însă iubitorii fotbalului slătinean vor putea urmări partida în direct, pe canalul de YouTube al grupării slătinene, AICI.

Programul primei etape:

AFC Progresul 1944 Spartac         –  SC Dinamo 1948 SA (4 august, ora 17.00- Digi Sport)

AFC Unirea 04 Slobozia   –  CS Minaur Baia Mare (5 august, ora 17.00- Digi Sport)

CSC 1599 Şelimbăr           –  Fotbal Club Braşov (6 august, ora 11.00)

Politehnica Timișoara      –  AFC Unirea Constanţa (6 august, ora 18.00)

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu    –  CSC Dumbrăviţa (6 august, ora 11.00)

FC Unirea Dej      –  AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (6 august, ora 11.00)

CS Concordia Chiajna      –  CSM Slatina( 6 august, ora 11.00)

Gloria Buzău       –   SC Fotbal Club Ripensia Timișoara (6 august, ora 11.00)

ACS Suporter Club Oţelul Galaţi                –   ACSM Politehnica Iaşi (6 august, ora 11.30- Digi Sport)

Clubul Sportiv al Armatei Steaua              – FC Metaloglobus Bucureşti (9 august, ora 20.00- Digi Sport)