CSM Slatina, calificare în finala Cupei României

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus cu 2-1 în meciul din semifinalele Cupei României, disputat pe terenul celor de la Viitorul Grădinile. Golurile victoriei ce duce echipa slătineană în finala competiției organizate de AJF Olt au fost marcate de Cosmin Căpățînă.

Echipa de fotbal CSM Slatina, campioană a județului Olt, implicit echipa ce va susține barajul de promovare în Liga a III-a, va juca pentru al doilea an consecutiv finala Cupei României, faza județeană. 

Echipa slătineană s-a impus în semifinale, scor 2-1, pe terenul celor de la Viitorul Grădinile. Golurile victoriei au fost marcate de Cosmin Căpățînă, jucător care a fost format de Liviu Culcescu, la Grădinile. Mijlocașul stânga al grupării slătinene a marcat în minutele 8 și 21, golul reușit de gazde aparținându-i lui Ionuț Băluță, care a înscris în minutul 65.

Cealaltă semifinală a fost câștigată de Avântul Oporelu, care a învins echipa din Iancu Jianu. Prin urmare, CSM Slatina-Avântul Oporelu va fi finala Cupei României, faza județeană, ce se va disputa pe 8 iunie, de la ora 17.30, pe Stadionul 1 Mai. Câștigătoarea va evolua în Cupa României, faza națională, ce se va desfășura în organizarea FRF.