CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, duelul cu liderul Ligii a II-a, CSC Şelimbăr

CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu liderul Ligii a II-a, CSC Şelimbăr, formaţie care nu pierduse puncte în actualul sezon. Confruntarea a fost una echilibrată, în care ambele formaţii s-au apărat bine, cu speranţa înscrierii golului decisiv. S-a terminat 0-0, un rezultat catalogat echitabil de ambii tehnicieni.

CSM Slatina a încehiat cu o remiză albă confruntarea cu liderul la zi al Ligii a II-a, CSC Şelimbăr, formaţie ce venea după cinci victorii consecutive.

Meciul a fost echilibrat, presărat cu câteva situaţii de a înscrie, cât şi momente bune de joc, pentru ambele formaţii. Dorin Toma, Claudiu Dragu şi Cătălin Doman au avut cele mai importante ocazii în tabăra slătinenilor.

S-a terminat 0-0, la capătul unei partide în care rezultatul a fost oarecum echitabil.

Oprescu: „Un joc aşa cum mă aşteptam, de luptă”

Tehnicianul grupării slătinene, Daniel Oprescu, anticipa meciul ca fiind unul dificil, de luptă, contra unei echipe bune, care nu întâmplător venea după o serie de victorii.  • Foto CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, duelul cu liderul Ligii a II-a, CSC Şelimbăr


Un joc aşa cum ne aşteptam, de luptă. Şelimbăr este o echipă bine organizată, muncitoare, cu jucători de calitate, care atunci când intră în posesia mingii reuşeşc să scoată maximum. Le-am spus că trebuie să ne organizăm defensiv foarte bine, să nu pierdem mingi în jumătatea noastră de teren, pentru că un procent foarte mare din ocaziile şi golurile lor marcate, în meciurile anterioare, aşa le-au reuşit, să fie atenţi la schimbarea direcţiei de joc, pentru că dădeau foarte multe diagonale, să blocăm jocul cu mijlocaşii centrali, pentru că încercau să construiască de la portar prin ei, şi aici pot să spun că în mare parte sunt mulţumit. Sunt nemulţumit în ceea ce priveşte faza de atac, pentru că puteam mult mai mult. Au fost multe momente când am pierdut foarte uşor mingea, de multe ori neforţaţi de adversar”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu.

Şi antrenorul grupării CSC Şelimbăr, Claudiu Niculescu, se aştepta ca meciul să descurgă în aceeaşi notă, gruparea slătineană fiind cunoscută ca o echipă bine organizată defensiv, apreciind echitabul rezultatul.  • Foto CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, duelul cu liderul Ligii a II-a, CSC Şelimbăr


„A fost un meci greu, mă aşteptam să fie greu. Am întâlnit o echipă bine organizată, care primeşte foarte greu gol acasă, s-a văzut asta şi astăzi. Cred că în mare parte am controlat jocul, dar fără să ne creăm mari ocazii. A fost un joc echilibrat, un joc la mijlocul terenului, cred că este echitabil acest rezultat. Nu avem drept de promovare, însă încercăm să fim în locurile fruntaşe, iar până acum cred că suntem ok”, a declarat antrenorul celor de la CSC Şelimbăr, Claudiu Niculescu.

După primele şase meciuri, CSM Slatina are două victorii, trei remize şi o înfrângere, totalizând nouă puncte, dar şi un loc în apropierea play-off-ului. Runda viitoare, gruparea pregătită de Daniel Oprescu întâlneşte, în deplasare, CSA Steaua Bucureşti, într-o partidă programată pe 25 septembrie, de la ora 18.00. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport.

 

  • Foto CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, duelul cu liderul Ligii a II-a, CSC Şelimbăr
  • Foto CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, duelul cu liderul Ligii a II-a, CSC Şelimbăr
  • Foto CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, duelul cu liderul Ligii a II-a, CSC Şelimbăr