CSM Bucureşti-CSM Slatina, televizat pe Pro Arena

Echipa de handbal CSM Slatina susţine marţi, 16 mai, cu începere de la ora 17.30, penultimul meci din Liga Naţională. Partida din deplasarea de la CSM Bucureşti va fi transmisă în direct pe postul de televiziune Pro Arena. Jucătoarele pregătite de Adrian Chiruţ mai au şanse de a prinde barajul doar în eventualitatea unei victorii, ceea ce este foarte greu de realizat. Orice alt rezultat reprezintă retrogradarea directă.

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte, în deplasare, în cadrul penultimei partide din actualul sezon, CSM Bucureşti, care este deja campioană a ţării. Pentru a mai spera la barajul de menţinere, echipa slătineană are doar varianta victoriei, însă va fi destul de dificil de obţinut. Pentru handbalistele aflate sub comanda lui Adrian Chiruţ orice alt rezultat în afara celor trei puncte înseamnă retrogradarea directă, având în vedere faptul că în ultima rundă HC Zalău va evolua, pe teren propriu, cu CSM Galaţi.

Partida din deplasarea de la Bucureşti va fi transmisă în direct marţi, 16 mai, cu începere de la ora 17.30, pe postul Pro Arena.

CSM Slatina va încheia sezonul Ligii Naţionale pe 28 mai, contra formaţiei SCM Craiova, într-o partidă care se va disputa în sala LPS.