Crosul „Ziua Olimpică”, în Parcul „Constantin Poroineanu, din Caracal

Iubitorii de mişcare sunt aşteptaţi să ia startul crosului „Ziua Olimpică”, ce se va desfăşura miercuri, 8 iunie, în Caracal. Înscrierile se fac în ziua evenimentului, cu începere de la ora 16.00, în Parcul „Constantin Poroineanu, iar startul crosului se va da la ora 17.00. Toţi cei care vor alerga la eveniment vor primi câte un tricou, în timp ce câştigătorii vor fi premiaţi de sponsori.

Cu mic, cu mare, iubitorii de mişcare sunt aşteptaţi, miercuri, 8 iunie, în Parcul „Constantin Poroineanu”, pentru a lua startul crosului „Ziua Olimpică”. Reprezentanţii Academiei Olimpice Române, filiala Olt, se aşteaptă să participe atât cei care fac sport de performanţă, dar şi amatorii. Iulian Constantinescu, organizatorul crosului, a declarat că toate probele se desfăşoară atât la masculin, cât şi la feminin.

Toţi participanţii vor primi materiale promoţionale oferite de Comitetul Olimpic Român, în timp ce sponsorii evenimentului îi vor premia pe câştigători.

Evenimentul este organizat de Comitetul Olimpic Sportiv Român şi Academia Olimpică, filiala Olt, cu sprijinul Primăriei municipiului Caracal.

De asemenea, în perioada 13-17 iunie, se va desfăşura, tot în cadrul zilelor olimpice, un turneu de volei. Evenimentele sportive vor începe de la ora 17.00, la Clubul nautic şi de Agrement „Plaja Olt”.