Crimă urmată de sinucidere. Un bărbat l-a ucis pe partenerul fostei iubite, apoi s-a spânzurat

Crimă urmată de sinucidere în localitatea ieșeană Heleșteni. Din primele informații, un bărbat din Vaslui l-a omorât pe partenerul fostei sale iubite, un tânăr de aproximativ 26 de ani din Ruginoasa, apoi s-a spânzurat.


Conform primelor date, crima din Heleșteni s-a produs pe fondul geloziei, potrivit observatornews.ro

Negru de supărare că fosta iubită este vizitată de un alt bărbat, agresorul a văzut negru în fața ochilor și a decis să-l ucidă cu un cuțit. Imediat după fapta înfiorătoare, bărbatul s-a sinucis. Poliția a deschis o anchetă pentru a elucida toate circumstanțele tragediei.

„În noaptea de 28 februarie a.c., Secția nr. 10 Poliție Rurală Ruginoasa a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că fostul concubin se află în curtea sa, din comuna Heleșteni. Din cercetările efectuate a rezultat că aceasta se afla în imobil cu un bărbat, ulterior cel din urmă ieșind în stradă, unde ar fi fost lovit cu un obiect înțepător-tăietor de fostul concubin al femeii. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.