Chesnoiu şi Doldurea au primit Ordinul „Sfântul Constantin Brâncoveanu”

Deputatul PSD Adrian Chesnoiu şi primarul din Caracal, Ion Doldurea, au primit Ordinul „Sfântul Constantin Brâncoveanu” de la Preasfinţia Sa Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, pentru sprijinul acordat Bisericii.Episcopul a oficiat, duminică,  slujba de la Catedrala Adormirii Maicii Domnului din Caracal. Cu această ocazie a fost sfințită racla cu veșmintele  Sfântului  Dimitrie Cel Nou, dăruite  de către Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

„Reușitele pe care le-am avut în viață le datorez, în mare măsură, credinței nestrămutate în Dumnezeu! 

Alături de dl. Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal,  un om cu credință, susținător și promotor al valorilor Bisericii Ortodoxe Române, am generat proiecte de care suntem mândri în comunitatea noastră.

Am avut onoarea să fim binecuvântați astăzi, de către Preasfinția Sa Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, căruia îi mulțumesc pe această cale pentru cateheză și îndrumare creștină!

Cu evlavie și recunoștință, amândoi am primit Ordinul “Sfântul Constantin Brîncoveanu” pentru sprijinul acordat Bisericii.

Tot astăzi, cu ocazia slujbei oficiate de Preasfinția Sa la Catedrala Adormirii Maicii Domnului din Caracal, a fost sfințită racla cu veșmintele  Sfântului  Dimitrie Cel Nou, dăruite cu dragoste eparhiei noastre de către Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, spre folos și închinare tuturor celor care trec pragul catedralei noastre! 

Cu sufletul plin de fericire și recunoștință îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru toate cele primite în viață, căci nimic nu se săvârșește fără voia Lui!”, a transmis Chesnoiu.